Programok


A rendezvényre minden jegy elkelt! Sem a helyszínen, sem online nem lehet jegyet vásárolni.

A VinCE Budapest Wine Show különlegessége a világ topszakértőit és ikonborászatait felvonultató mesterkurzusokban és workshopokban rejlik. Még a legtapasztaltabb előadók is elismeréssel adóznak a VinCE Budapest előtt, mivel a kurzusok többnyire telt házasak (200 fős a grandiózus bálterem, a workshopterem pedig 100 fős!), a közönség értő és érdeklődő, a körülmények professzionálisak.
Olyan szakértők előadásait követhették vendégeink, mint Jancis Robinson, Steven Spurrier, Warren Winiarski vagy Gary Vaynerchuk és olyan borászatok tartottak már mesterkurzust, mint a toszkán Antinori, a chilei Errazuriz, az elzászi Olivier Humbrecht, a piemonti Gaja vagy az osztrák Prager. A magyar és a közép-európai borokra természetesen nagy hangsúlyt fektetünk, így például a tokaji aszú, a somlói borok, a horvát, szlovén, román és más szomszédos borok ugyancsak kóstolhatók szerepet kapnak.

A 2014-es programsor képekben >>

We love Champagne !
A VinCE Budapest egyik fő attrakciója már hagyományosan egy nagy champagne-ház mesterkurzusa. Eddig „fellépett nálunk” a Billecart-Salmon, a Piper-Heidsieck, a Bollinger és a Moët & Chandon. Most is egy nagy hírű champagne-házzal állunk tárgyalásban.
Amennyiben értesítést szeretne a 2015-ös év nagy neveiről, iratkozzon fel hírlevelünkre >>
webhwz


Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (1)